zondag 6 juni 2010

20 juni Vaderdag Special

Wie is toch die man die op zondag het vlees snijdt? Binnenkort komen we er achter want op zondag 20 juni staat het diner in het buurthuis geheel in het teken van onze goedmoedige masculine bloedverwant. Vaders krijgen geen rust en zullen op de avond zelf een uiterst belangrijke taak mogen vervullen. Het samenspel tussen de keukenploeg en de hoekstenen van het gezin is van doorslaggevend belang voor het welslagen van deze onderneming.

Het enigma waarmee deze avond vervuld is kan enkel overtroffen worden door het uitzonderlijk hoge gastronomische niveau. Daarom raden wij de lezer aan zijn oudeheer te doen verblijden en deze mee te nemen naar Buurthuis de Pijp.

Zoals u weet is het de kunst de juiste snaar te raken bij de parentage. Zodoende heb ik gekozen voor de volgende zinsnede: ,,Ooh verwekker, uwer daden veelvuldig beschreven in de regionale gazetten, denkt gij dat u begeerte heeft om deel te nemen aan een diner te ere van uw nobele verschijning? Aanvaart gij mijn nederige poging tot het restitueren van de affectie, welke ik reeds zesentwintig zomers heb moge capteren?"

Om een lang verhaal kort te maken: mijn vader zal zitting nemen in de Ark van de Smaak...

Geen opmerkingen: