woensdag 19 mei 2010

Pacojet

Wie gaat er met 2000 touren per minuut met een horizontaal en verticaal pulserend stalen mes dwars door 800cc. bevroren substantie? Wie kost de helft van een 2-liter bulk vriezer en heeft een dubbele capaciteit per uur? Wie pacoriseert voedsel tot microscopisch kleine deeltjes? Wie kan bevroren substanties fijnmalen zonder het te smelten? Wie is binnen 60 seconden schoon?



Precies de PACO-JET, de Mr.Wolf* uit de keuken. Het mysterie van de PACO-JET wordt enkel overtroffen door zijn capaciteiten. Sauzen in de schift? Pacoriseren! Ijs vergeten te draaien? Pacoriseren! Niets voorbereid voor vegatariers? Pacoriseren! Geen zin in de afwas? Pacoriseren...

In dit filmpje is te zien hoe de Italiaanse Ferran Adrian coquilles maakt van inktvis en langoustine. Geweldig!



Enfin het moge duidelijk zijn. De PACO-JET staat met stip bovenaan de verlanglijst van de Trufolati. Was ik zondag nog in rouw over het verdwijnen van onze trouwe ovens, dan is dat nu voorbij. De hele oven kan mij gestolen worden. Wie wil er nu nog bakken of braden als je kunt pacoriseren? Man! Sloven, snijplanken en ovenwanten, die onzin moet maar even wachten. Het is nu tijd voor de PACO-JET. Mijn subsidie-aanvraag ligt al bij het stadsdeel.

* Mr. Wolf is de underground problemsolver in Pulp Fiction. Als Vincent Vega perongeluk een man door het hoofd schiet in een auto, neemt Mr. Wolf het heft in handen.

3 opmerkingen:

ido zei

we gosta!

Anneke zei

Heeft ie ook lasers?

Anneke zei

Heeft ie ook lasers?