woensdag 19 mei 2010

Tapas avond

We laten onze snorren staan, drinken San Miguel en in de keuken wordt alleen nog maar in het Spaans gevloekt... Als je erover nadenkt was mei een dieptreurige maand. Alle reden om dat knallend af te sluiten.



Op zondag 30 mei gaan de Trufolaten met goede moed weer ouderwets knallen. De vlammen zullen weer hoog oplaaien, het restaurant volzitten met de ruwe doch trouwe gasten en dat alles in goede banen geleid door een adembenemende gastvrouw (weten jullie nog iemand?).

Als trouwe lezer weet u het vast wel, normaal eten we op zondag drie gangen voor vijf euro. Maar niet vanavond. Op een avond waarop de keukenploeg met een vlassnor vol San Miguel luid vloekend door het restaurant rent, kunnen we moeilijk onze normale stijl aanhouden. Van zes uur tot acht uur zullen we aan de lopende band allerhande authentieke en landelijke tapas serveren. Het enige wat wij nodig hebben om de circkel rond te maken is een vol restaurant. En dat is nu precies waar u ons mee kunt helpen. Voor reserveringen mail de Trufolaten: trufolati@gmail.com.

Geen opmerkingen: